• +36703718469, +36304226264
  • NOEL HOTEL-R Szociális SzövetkezetKossuth u.15.ÚjszentivánCsongrád6754Magyarország

RÁNCTALANÍTÓ ARCMASSZÁZS TECHNIKA

➡️ Koreában és Japánban újabb arcmasszázs technika hódít ❗
➡️ számtalan újságcikk 📰 televíziós műsor 📺 mutatja be az újabb arcmasszázs technika💆 hatását, eredményeit, a japán kozmetikusok régóta használják a módszert, de a technika csak most kapott ekkora népszerűséget
➡️ ránctalanító GUA-SHA arcmasszázs technika hideg, (előzetesen mélyhűtőbe helyezett) kiskanállal
➡️ A NOEL Coach&Therapy Academy GUA-SHA ránctalanító arcmasszázs technika (kanállal) kurzust szervez 2019 őszi időszakban ahol a szépészeti szakemberek, masszőrök elsajátíthatják a technikát, de várunk szeretettel minden olyan érdeklődőt is, akik önmagunkon szeretnénk alkalmazni az innovatív ránctalanítás ezen módszerét
➡️ gyors, nagyon jól használható technika, amely könnyen beépíthető a kezelési repertoárba, rapid kezeléseknél, és események előtt is hasznos módszer
➡️ a kurzus eredeti japán technikát tanítja meg,
➡️ a technika serkenti a vérkeringést, elősegíti a nyirokrendszer hatékonyabb működését
➡️ csökkenti a víz visszatartását, és a ráncok megjelenését
➡️azonnal kezeli az arc ödémás területeit, a szem alatti puffadt területeket,
➡️ javítja a bőr tónusát, feszesíti az arc izmait, elősegíti Japánban nagyon divatos V-vonalú arcforma kialakítását
➡️rendszeres használatával arc mérete mérhetően kisebb, és keskenyebb lesz
➡️ lifting hatása mellett, kisebb pórusokat eredményez
➡️ a technika aktiválja az anyagcserét, és elősegíti a méregtelenítést is
A kurzus 10 -16 óráig tart, tanúsítványt kapnak a résztvevők a sikeres végzésről, jelentkezők számától függően Szeged, illetve Újszentiván is lehet helyszín.
A kurzus ára: 28 000 Ft/fő
Jelentkezés, információ: 70/3718469 keleti arcmasszázs oktatónál.


Újra Facelift alap kurzus!

Kurzus részletei

Mostani kurzusunk Szegedtől 8-10 km-re, Újszentivánon szerveződik.
Légyszíves küldd el a telefonos elérhetőséged, szívesen tájékoztatunk a kurzus részleteiről.
Fontosabb információk:
A kurzus április 7 -én lesz  Újszentivánon, a Noel Rehabilitációs Panzióban. Rengeteg a jelentkező, a kurzus tervezetten 10 órákor kezdődik és valószínűsíthetően délután 16-17-18 óráig tart. A kurzus ára: 35 000 Ft/ fő. Facelift kurzus elvégzése után (mivel ez az alap technika, és a legnehezebb) ajánljuk a rapid japán, jadeköves, koreai meridián, migrénmasszázs, illetve a legújabb kurzusunk - a keleti- ránctalanító jeges kanál masszázs kurzusunkat is. Szervezünk ezeken túl speciális szolgáltatásmarketing kurzusokat is, amely a kozmetika, szépségipar területén levő dolgozóknak ad gyakorlati segítséget a hatékonyabb marketing - reklám tevékenységben, kiemelten a socal media platformokon. .
 A kurzusokat a NOEL Coach &Therapy Academy szervezi.Amennyiben szeretnél az április 7-én szervezett kurzusra / Facelift/ jelentkezni- ezt mindenképpen jelezd számunkra. A tanfolyam díját átutalni szükséges előre, a NOEL HOTEL-R Szociális Szövetkezet / Akadémia fenntartója/ számlaszámára.
10401268-50526750-51881007 /Kereskedelmi és Hitelbank/
A Tanúsítvány kiadásához szükségünk lesz személyes adataidra, amelyet az adatvédelmi előírások figyelembevételével kezelünk.
Amennyiben további kérdésed van, kérlek add meg telefonszámod az előzetes érdeklődés, jelentkezés gombra kattintás után.
Nagyon sokan érdeklődnek, így célszerű minél hamarabb  jelezni az április 7. időponton való részvétel miatt.
Amennyiben a Facebookon szeretnél kapcsolatba lépni az oktatóval, ezt a https://www.facebook.com/noelrehabilitaciospanzio/ ,vagy a    https://www.facebook.com/katemunka  Facebook oldalon is megteheted! 

Köszönjük érdeklődésed!
Üdvözlettel,
Rácz-Káté Mónika
NOEL Coach&Therapy Academy oktató

FACELIFT ALAP ARCMASSZÁZS TECHNIKA KURZUS
✅Amerikában egy luxusszálló képzési rendszere most akkreditáltatja, mint nemzetközi arcmasszázs technikát (az oktatónk saját arcmasszázs terápiáját)
✅leghatékonyabb arcfiatalító technika✅ráncok 71% -kal csökkennek✅simább bőrkép 68 %-kal✅csökkenti a szem alatti puffadtságot, duzzanatot✅feszesíti az arc izmait✅állkapocs - arc vonalát korrekciózza, megemeli✅speciális, izmokat tonizáló, feszesítő, kontúrozó masszázstechnika (Tibet-India-Japán-Kína)✅javítja a bőr tónusát✅finomítja a pórusokat✅javítja a vér- és a nyirokkeringést✅világosabb arcszínt eredményez✅serkenti a kollagént és az elasztint belülről, megfeszíti, emeli a nyak- és arc vonalat✅centiméterekben mérhető a kúra alatti arckorrekció eredményei

business branding kurzus

A NOEL Coach&Therapy Academy Business Coaching kurzust indít -amelynek legfőbb modulja a Business Branding, avagy az üzleti márkaépítés. ☑Komplex intenzív kurzus már meglévő brandek erősítésének céljából,
☑ most létrejövő kezdeményezések (brandek) teljes márkaépítés folymatának elsajátítása
☑marketing, stratégia
☑web- és social media graphic design
☑pénzügyi rendszer, menedzsment
☑márkapozicionálás, márkaazonosság,
mindez business coaching szemléletével. Részletes leírást nemsokára olvashattok a weblapon. Jelentkezni már most lehet, márciustól induló kurzusra, (szervezés péntek-vasárnapi napok) amely most a legtrendibb és legmodernebb ismereteket célozza. Az intenzív kurzus gyakorlatorientált, a kurzus tematikája kiemelkedő háttérismeretet, gyakorlati alkalmazást jelent a kommunikáció,business coaching, PR, graphic design és marketing területen.
Az innovatív kurzusra jelentkezők száma a gyakorlatot tekintve maximum 4-6 fő. A kurzus időtartama: 48 óra + 2 db vizsgelőkészítő szeminárium (10 óra)
A kurzus ára: 78 000 Ft/fő
Információ: 70/3718469
<p><span style="font-weight: bold;">NOEL COACH&amp;THERAPY ACADEMY&nbsp;</span></p>

NOEL COACH&THERAPY ACADEMY 

NOEL COACH&THERAPY ACADEMY☑lépcsőzetes kurzus rendszer, szintenként felépítve, így azok is tanulhatnak, akik eddig ezekben a kurzusokban nem vehettek részt☑minden kurzusról-és szintről tanúsítvány☑bőrgyógyász, keleti masszázsterapeuta szakértők, professzionális nemzetközi képzéseken végzett oktatók,☑ausztráliai Szépség Akadémiai program adaptáció☑kozmetikusoknak, masszőröknek, tanulóknak, gyógyászati képzéseken végzetteknek, ezen képzések tanulói, természetgyógyászoknak, akik kozmetikus képzést tervezik, vagy más szépségipari területben dolgoznak (műkörmös, fodrász)☑Helyszín:NOEL Rehabilitációs Panzió, Újszentiván, Kossuth utca 15.☑kurzusok szombat-és vasárnapi napokon☑végzetteknek térítésmentes mentorálás☑intenzív képzés, fókuszban a gyakorlat, technika- és módszertan.
<p><span style="font-weight: bold;">BEAUTY THERAPY /BASIC/ SZÉPSÉGTERÁPIA ALAPOZÓ 1. SZINT</span></p>

BEAUTY THERAPY /BASIC/ SZÉPSÉGTERÁPIA ALAPOZÓ 1. SZINT

Csoportos kurzus: 55 000 Ft/fő 
NOEL COACH&THERAPY ACADEMYBeauty Therapy /Basic/ Szépségterápia Alapozó 1. Szint Kurzust indítja💆🏻Kinek ajánljuk?💄akik nem rendelkeznek masszőr kozmetikus, természetgyógyász végzettséggel, tanulók, vagy szeretnének alapozó kurzuson részt venni,💄 masszőröknek, tanulóknak, gyógyászati képzéseken végzetteknek, ezen képzések tanulóinak, természetgyógyászoknak, akik kozmetikus képzést tervezik, vagy más szépségipari területben dolgoznak (fodrász, műkörmös, sminkes)💄ausztráliai Szépség Akadémia program adaptációja alapján💄 kizárólag nemzetközi- és keleti szépségipari végzettséggel rendelkező oktatók💄Tematika: anatómia élettan, bőrelemzés, szépségterápiás ismeretek, szalon ismeretek, biztonság- és higiénia, hatóanyag szeminárium, ügyfélorientált vendég fogadás, arckezelés alapjai, arcmasszázs terápiák alapok, ayurvédikus arckezelés alapok,💄40 órás kurzus 55 000 Ft/fő💄 egy kurzuson maximum 10 fő jelentkezőt fogadunk💄 Jelentkezés folyamatos, létszámtól függő indítás, de egyéni tanrendben is megoldható a kurzus💄 a kurzusról impozáns tanúsítványt kapnak a résztvevők💄 az alapozó 1. szint ad lehetőséget a többi kurzus szintre, illetve a masszázsterápiás kurzusokra való belépéshezJelentkezés: noelhotelr@gmail.com Helyszín: NOEL Rehabilitációs Panzió Újszentiván, Kossuth u.15.Telefon: 70/3718469
<p>TRÉNER KÉPZÉS</p>

TRÉNER KÉPZÉS

Ár: 85 000 Ft /fő 
NOEL COACH&THERAPY ACADEMY (INTENZÍV) TRÉNER FELKÉSZÍTŐ KURZUST INDÍT!Feltétel: érettségivel, vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező jelentkezőket várunk!A kurzus, a tréneri munka olyan szakterületeit mutatja be, amely mind a humán, és az üzleti világban is többféle módon kamatoztatható.🏢A kurzus létszáma limitált: 10 fő.☑A jelentkezők kurzus során megismerhetik a személyiségfejlesztés,csoportdinamika (csapatépítés), és konfliktuskezelés (2 módszer), előadói kompetenciák tréneri elméletét és gyakorlatát.☑A kurzus kiemelt hangsúlyt fektet a tréneri gyakorlat módszertanára.☑A kurzus rugalmas beosztással, jelentkezőkkel való egyeztetés alapján kerül tervezésre és ütemezésre.☑A kurzus 70 órás, elméleti részegységeiben távoktatásos formát is biztosít.☑A kurzust nagy tapasztalattal, és elismertséggel rendelkező trénerek oktatják:A képzés helyszíne:NOEL Rehabilitációs Panzió, Újszentiván, Kossuth u.15.🗓A kurzus tervezett indítása: folyamatos a jelentkezők számától függően, de egyéni tanrendben is megoldható.A kurzus ára: 85000 Ft/fő (lehetőség van 2 részletben való fizetésre)📧Információ és jelentkezés: noelhotelr@gmail.com☎: 70/3718469A képzés sikeres elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.Jelentkezzen hozzánk, jelenleg az egyik legkeresettebb, és legsokoldalúbban hasznosítható szakmát tanulhatja meg kedvezményesen.
<p><span style="font-weight: bold;">RAPID JAPÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA</span></p>

RAPID JAPÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA

NOEL COACH&THERAPY ACADEMYBeauty Therapy Kurzosok- RAPID JAPÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA KURZUST INDÍT-  💆🏻Rapid japán arcmasszázs technika💆🏻Bemeneti feltétel: Szépségterápia Basic 1. Alapozó illetve 2. szintre való jelentkezés, illetve későbbiekben ezen kurzusok elvégzéséről tanúsítvány💆🏻 masszőr, kozmetikus végzettség💆🏻 gyógyászati terület képzésein tanúsítvány, vagy szakképzettség megléte, vagy tanulói jogviszony igazolása💆🏻 az arcmasszázs technika hatékony: a nyak, dekoltázs, toka arc feszesítésére, bőrtónus javítására, (fehérebb arcszínt eredményez), mimikai ráncok csökkentésére💆🏻10 órás kurzus: 22 000 Ft/főJelentkezés: noelhotelr@gmail.comTelefon: 70/3718469Kurzus helyszíne: NOEL Rehabilitációs Panzió, Újszentiván, Kossuth u.15.
<p><span style="font-weight: bold;">KOREAI MERIDIÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA</span></p>

KOREAI MERIDIÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA

NOEL COACH&THERAPY ACADEMY Beauty Therapy Kurzosok- KOREAI MERIDIÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA KURZUST INDÍT- KOREAI MERIDIÁN arcmasszázs technika💆🏻Bemeneti feltétel: Szépségterápia Basic 1. Alapozó illetve 2. szintre való jelentkezés, illetve későbbiekben ezen kurzusok elvégzéséről tanúsítvány💆🏻 masszőr, kozmetikus végzettség💆🏻 gyógyászati terület képzésein tanúsítvány, vagy szakképzettség megléte, vagy tanulói jogviszony igazolása💆🏻bőr feszesítése, arcizom erősítése, keringés-es energia áramlás fokozása, meridián pontok hatást gyakorolnak az szervezetre, betegségek megelőzésre, 💆🏻10 órás kurzus: 22 000 Ft/főJelentkezés: noelhotelr@gmail.comTelefon: 70/3718469Kurzus helyszíne: NOEL Rehabilitációs Panzió Újszentiván, Kossuth u.15.
<p><span style="font-weight: bold;">FACELIFT ALAP ARCMASSZÁZS TECHNIKA</span></p>

FACELIFT ALAP ARCMASSZÁZS TECHNIKA

FACELIFT ALAP ARCMASSZÁZS TECHNIKA KURZUS-  Jelentkezni noelhotelr@gmail.com, ✅leghatékonyabb arcfiatalító technika✅ráncok 71% -kal csökkennek ✅simább bőrkép 68 %-kal✅csökkenti a szem alatti puffadtságot, duzzanatot ✅feszesíti az arc izmait✅állkapocs - arc vonalát korrekciózza, megemeli✅speciális, izmokat tonizáló, feszesítő, kontúrozó masszázstechnika (Tibet-India-Japán-Kína) ✅javítja a bőr tónusát✅finomítja a pórusokat✅javítja a vér- és a nyirokkeringést✅világosabb arcszínt eredményez✅serkenti a kollagént és az elasztint belülről, megfeszíti, emeli a nyak- és arc vonalat✅centiméterekben mérhető a kúra alatti arckorrekció eredményei
 

INTIMITÁS TANÁCSADÓ felkészítő kurzus

NOEL COACH&THERAPY ACADEMY INTIMITÁS TANÁCSADÓ felkészítő kurzust indít!Legyél te is Intim Tanácsadó! A kurzus elméleti egységeinek egy része online formában! Feltétel: felsőfokú végzettség.Kurzus óraszám: 120 óra (hétvégi ütemezésben)Kurzus díj: 130 000 (két részletben)Tematika: anatómia, pszichológia, szexológia, tanácsadás elmélete, tanácsadási készségek fejlesztése, tanácsadás módszertana,
Ár: 130 000 Ft/fő