• +36703718469, +36304226264
  • NOEL HOTEL-R Szociális SzövetkezetKossuth u.15. / Damjanich utca 10. felől bejárat/ÚjszentivánCsongrád6754Magyarország
  • Régi Epreskert Vendégház épülete

RÁNCTALANÍTÓ ARCMASSZÁZS TECHNIKA

➡️ Koreában és Japánban újabb arcmasszázs technika hódít ❗
➡️ számtalan újságcikk 📰 televíziós műsor 📺 mutatja be az újabb arcmasszázs technika💆 hatását, eredményeit, a japán kozmetikusok régóta használják a módszert, de a technika csak most kapott ekkora népszerűséget
➡️ ránctalanító GUA-SHA arcmasszázs technika hideg, (előzetesen mélyhűtőbe helyezett) kiskanállal
➡️ A NOEL Coach&Therapy Academy GUA-SHA ránctalanító arcmasszázs technika (kanállal) kurzust szervez 2019 őszi időszakban ahol a szépészeti szakemberek, masszőrök elsajátíthatják a technikát, de várunk szeretettel minden olyan érdeklődőt is, akik önmagunkon szeretnénk alkalmazni az innovatív ránctalanítás ezen módszerét
➡️ gyors, nagyon jól használható technika, amely könnyen beépíthető a kezelési repertoárba, rapid kezeléseknél, és események előtt is hasznos módszer
➡️ a kurzus eredeti japán technikát tanítja meg,
➡️ a technika serkenti a vérkeringést, elősegíti a nyirokrendszer hatékonyabb működését
➡️ csökkenti a víz visszatartását, és a ráncok megjelenését
➡️azonnal kezeli az arc ödémás területeit, a szem alatti puffadt területeket,
➡️ javítja a bőr tónusát, feszesíti az arc izmait, elősegíti Japánban nagyon divatos V-vonalú arcforma kialakítását
➡️rendszeres használatával arc mérete mérhetően kisebb, és keskenyebb lesz
➡️ lifting hatása mellett, kisebb pórusokat eredményez
➡️ a technika aktiválja az anyagcserét, és elősegíti a méregtelenítést is
A kurzus 10 -16 óráig tart, tanúsítványt kapnak a résztvevők a sikeres végzésről, jelentkezők számától függően Szeged, illetve Újszentiván is lehet helyszín.
A kurzus ára: 28 000 Ft/fő
Jelentkezés, információ: 70/3718469 keleti arcmasszázs oktatónál.


Újra Facelift alap kurzus!

Kurzus részletei

Mostani kurzusunk Szegedtől 8-10 km-re, Újszentivánon szerveződik.
Légyszíves küldd el a telefonos elérhetőséged, szívesen tájékoztatunk a kurzus részleteiről.
Fontosabb információk:
A kurzus ára: 35 000 Ft/ fő. Facelift kurzus elvégzése után (mivel ez az alap technika, és a legnehezebb) ajánljuk a rapid japán, jadeköves, koreai meridián, migrénmasszázs, illetve a legújabb kurzusunk - a keleti- ránctalanító jeges kanál masszázs kurzusunkat is. Szervezünk ezeken túl speciális szolgáltatásmarketing kurzusokat is, amely a kozmetika, szépségipar területén levő dolgozóknak ad gyakorlati segítséget a hatékonyabb marketing - reklám tevékenységben, kiemelten a socal media platformokon. .
 A kurzusokat a NOEL Coach &Therapy Academy szervezi. A tanfolyam díját átutalni szükséges előre, a NOEL HOTEL-R Szociális Szövetkezet / Akadémia fenntartója/ számlaszámára.
10401268-50526750-51881007 /Kereskedelmi és Hitelbank/
A Tanúsítvány kiadásához szükségünk lesz személyes adataidra, amelyet az adatvédelmi előírások figyelembevételével kezelünk.
Amennyiben további kérdésed van, kérlek add meg telefonszámod az előzetes érdeklődés, jelentkezés gombra kattintás után.

Amennyiben a Facebookon szeretnél kapcsolatba lépni az oktatóval, ezt a https://www.facebook.com/noelrehabilitaciospanzio/ Facebook oldalon is megteheted! 

Köszönjük érdeklődésed!
Üdvözlettel,
NOEL Coach&Therapy Academy oktató

FACELIFT ALAP ARCMASSZÁZS TECHNIKA KURZUS
✅Amerikában egy luxusszálló képzési rendszere most akkreditáltatja, mint nemzetközi arcmasszázs technikát (az oktatónk saját arcmasszázs terápiáját)
✅leghatékonyabb arcfiatalító technika✅ráncok 71% -kal csökkennek✅simább bőrkép 68 %-kal✅csökkenti a szem alatti puffadtságot, duzzanatot✅feszesíti az arc izmait✅állkapocs - arc vonalát korrekciózza, megemeli✅speciális, izmokat tonizáló, feszesítő, kontúrozó masszázstechnika (Tibet-India-Japán-Kína)✅javítja a bőr tónusát✅finomítja a pórusokat✅javítja a vér- és a nyirokkeringést✅világosabb arcszínt eredményez✅serkenti a kollagént és az elasztint belülről, megfeszíti, emeli a nyak- és arc vonalat✅centiméterekben mérhető a kúra alatti arckorrekció eredményei

business branding kurzus

A NOEL Coach&Therapy Academy Business Coaching kurzust indít -amelynek legfőbb modulja a Business Branding, avagy az üzleti márkaépítés. ☑Komplex intenzív kurzus már meglévő brandek erősítésének céljából,
☑ most létrejövő kezdeményezések (brandek) teljes márkaépítés folymatának elsajátítása
☑marketing, stratégia
☑web- és social media graphic design
☑pénzügyi rendszer, menedzsment
☑márkapozicionálás, márkaazonosság,
mindez business coaching szemléletével. Részletes leírást nemsokára olvashattok a weblapon. Jelentkezni már most lehet, márciustól induló kurzusra, (szervezés péntek-vasárnapi napok) amely most a legtrendibb és legmodernebb ismereteket célozza. Az intenzív kurzus gyakorlatorientált, a kurzus tematikája kiemelkedő háttérismeretet, gyakorlati alkalmazást jelent a kommunikáció,business coaching, PR, graphic design és marketing területen.
Az innovatív kurzusra jelentkezők száma a gyakorlatot tekintve maximum 4-6 fő. A kurzus időtartama: 48 óra + 2 db vizsgelőkészítő szeminárium (10 óra)
A kurzus ára: 78 000 Ft/fő
Információ: 70/3718469
<p><span style="font-weight: bold;">NOEL COACH&amp;THERAPY ACADEMY&nbsp;</span></p>

NOEL COACH&THERAPY ACADEMY 

NOEL COACH&THERAPY ACADEMY☑lépcsőzetes kurzus rendszer, szintenként felépítve, így azok is tanulhatnak, akik eddig ezekben a kurzusokban nem vehettek részt☑minden kurzusról-és szintről tanúsítvány☑bőrgyógyász, keleti masszázsterapeuta szakértők, professzionális nemzetközi képzéseken végzett oktatók,☑ausztráliai Szépség Akadémiai program adaptáció☑kozmetikusoknak, masszőröknek, tanulóknak, gyógyászati képzéseken végzetteknek, ezen képzések tanulói, természetgyógyászoknak, akik kozmetikus képzést tervezik, vagy más szépségipari területben dolgoznak (műkörmös, fodrász)☑Helyszín:NOEL Rehabilitációs Panzió, Újszentiván, Kossuth utca 15.☑kurzusok szombat-és vasárnapi napokon☑végzetteknek térítésmentes mentorálás☑intenzív képzés, fókuszban a gyakorlat, technika- és módszertan.
<p><span style="font-weight: bold;">BEAUTY THERAPY /BASIC/ SZÉPSÉGTERÁPIA ALAPOZÓ 1. SZINT</span></p>

BEAUTY THERAPY /BASIC/ SZÉPSÉGTERÁPIA ALAPOZÓ 1. SZINT

Csoportos kurzus: 55 000 Ft/fő 
NOEL COACH&THERAPY ACADEMYBeauty Therapy /Basic/ Szépségterápia Alapozó 1. Szint Kurzust indítja💆🏻Kinek ajánljuk?💄akik nem rendelkeznek masszőr kozmetikus, természetgyógyász végzettséggel, tanulók, vagy szeretnének alapozó kurzuson részt venni,💄 masszőröknek, tanulóknak, gyógyászati képzéseken végzetteknek, ezen képzések tanulóinak, természetgyógyászoknak, akik kozmetikus képzést tervezik, vagy más szépségipari területben dolgoznak (fodrász, műkörmös, sminkes)💄ausztráliai Szépség Akadémia program adaptációja alapján💄 kizárólag nemzetközi- és keleti szépségipari végzettséggel rendelkező oktatók💄Tematika: anatómia élettan, bőrelemzés, szépségterápiás ismeretek, szalon ismeretek, biztonság- és higiénia, hatóanyag szeminárium, ügyfélorientált vendég fogadás, arckezelés alapjai, arcmasszázs terápiák alapok, ayurvédikus arckezelés alapok,💄40 órás kurzus 55 000 Ft/fő💄 egy kurzuson maximum 10 fő jelentkezőt fogadunk💄 Jelentkezés folyamatos, létszámtól függő indítás, de egyéni tanrendben is megoldható a kurzus💄 a kurzusról impozáns tanúsítványt kapnak a résztvevők💄 az alapozó 1. szint ad lehetőséget a többi kurzus szintre, illetve a masszázsterápiás kurzusokra való belépéshezJelentkezés: noelhotelr@gmail.com Helyszín: NOEL Rehabilitációs Panzió Újszentiván, Kossuth u.15.Telefon: 70/3718469
<p>TRÉNER KÉPZÉS</p>

TRÉNER KÉPZÉS

Ár: 85 000 Ft /fő 
NOEL COACH&THERAPY ACADEMY (INTENZÍV) TRÉNER FELKÉSZÍTŐ KURZUST INDÍT!Feltétel: érettségivel, vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező jelentkezőket várunk!A kurzus, a tréneri munka olyan szakterületeit mutatja be, amely mind a humán, és az üzleti világban is többféle módon kamatoztatható.🏢A kurzus létszáma limitált: 10 fő.☑A jelentkezők kurzus során megismerhetik a személyiségfejlesztés,csoportdinamika (csapatépítés), és konfliktuskezelés (2 módszer), előadói kompetenciák tréneri elméletét és gyakorlatát.☑A kurzus kiemelt hangsúlyt fektet a tréneri gyakorlat módszertanára.☑A kurzus rugalmas beosztással, jelentkezőkkel való egyeztetés alapján kerül tervezésre és ütemezésre.☑A kurzus 70 órás, elméleti részegységeiben távoktatásos formát is biztosít.☑A kurzust nagy tapasztalattal, és elismertséggel rendelkező trénerek oktatják:A képzés helyszíne:NOEL Rehabilitációs Panzió, Újszentiván, Kossuth u.15.🗓A kurzus tervezett indítása: folyamatos a jelentkezők számától függően, de egyéni tanrendben is megoldható.A kurzus ára: 85000 Ft/fő (lehetőség van 2 részletben való fizetésre)📧Információ és jelentkezés: noelhotelr@gmail.com☎: 70/3718469A képzés sikeres elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.Jelentkezzen hozzánk, jelenleg az egyik legkeresettebb, és legsokoldalúbban hasznosítható szakmát tanulhatja meg kedvezményesen.
<p><span style="font-weight: bold;">RAPID JAPÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA</span></p>

RAPID JAPÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA

NOEL COACH&THERAPY ACADEMYBeauty Therapy Kurzosok- RAPID JAPÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA KURZUST INDÍT-  💆🏻Rapid japán arcmasszázs technika💆🏻Bemeneti feltétel: Szépségterápia Basic 1. Alapozó illetve 2. szintre való jelentkezés, illetve későbbiekben ezen kurzusok elvégzéséről tanúsítvány💆🏻 masszőr, kozmetikus végzettség💆🏻 gyógyászati terület képzésein tanúsítvány, vagy szakképzettség megléte, vagy tanulói jogviszony igazolása💆🏻 az arcmasszázs technika hatékony: a nyak, dekoltázs, toka arc feszesítésére, bőrtónus javítására, (fehérebb arcszínt eredményez), mimikai ráncok csökkentésére💆🏻10 órás kurzus: 22 000 Ft/főJelentkezés: noelhotelr@gmail.comTelefon: 70/3718469Kurzus helyszíne: NOEL Rehabilitációs Panzió, Újszentiván, Kossuth u.15.
<p><span style="font-weight: bold;">KOREAI MERIDIÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA</span></p>

KOREAI MERIDIÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA

NOEL COACH&THERAPY ACADEMY Beauty Therapy Kurzosok- KOREAI MERIDIÁN ARCMASSZÁZS TECHNIKA KURZUST INDÍT- KOREAI MERIDIÁN arcmasszázs technika💆🏻Bemeneti feltétel: Szépségterápia Basic 1. Alapozó illetve 2. szintre való jelentkezés, illetve későbbiekben ezen kurzusok elvégzéséről tanúsítvány💆🏻 masszőr, kozmetikus végzettség💆🏻 gyógyászati terület képzésein tanúsítvány, vagy szakképzettség megléte, vagy tanulói jogviszony igazolása💆🏻bőr feszesítése, arcizom erősítése, keringés-es energia áramlás fokozása, meridián pontok hatást gyakorolnak az szervezetre, betegségek megelőzésre, 💆🏻10 órás kurzus: 22 000 Ft/főJelentkezés: noelhotelr@gmail.comTelefon: 70/3718469Kurzus helyszíne: NOEL Rehabilitációs Panzió Újszentiván, Kossuth u.15.
<p><span style="font-weight: bold;">FACELIFT ALAP ARCMASSZÁZS TECHNIKA</span></p>

FACELIFT ALAP ARCMASSZÁZS TECHNIKA

FACELIFT ALAP ARCMASSZÁZS TECHNIKA KURZUS-  Jelentkezni noelhotelr@gmail.com, ✅leghatékonyabb arcfiatalító technika✅ráncok 71% -kal csökkennek ✅simább bőrkép 68 %-kal✅csökkenti a szem alatti puffadtságot, duzzanatot ✅feszesíti az arc izmait✅állkapocs - arc vonalát korrekciózza, megemeli✅speciális, izmokat tonizáló, feszesítő, kontúrozó masszázstechnika (Tibet-India-Japán-Kína) ✅javítja a bőr tónusát✅finomítja a pórusokat✅javítja a vér- és a nyirokkeringést✅világosabb arcszínt eredményez✅serkenti a kollagént és az elasztint belülről, megfeszíti, emeli a nyak- és arc vonalat✅centiméterekben mérhető a kúra alatti arckorrekció eredményei
 

INTIMITÁS TANÁCSADÓ felkészítő kurzus

NOEL COACH&THERAPY ACADEMY INTIMITÁS TANÁCSADÓ felkészítő kurzust indít!Legyél te is Intim Tanácsadó! A kurzus elméleti egységeinek egy része online formában! Feltétel: felsőfokú végzettség.Kurzus óraszám: 120 óra (hétvégi ütemezésben)Kurzus díj: 130 000 (két részletben)Tematika: anatómia, pszichológia, szexológia, tanácsadás elmélete, tanácsadási készségek fejlesztése, tanácsadás módszertana,
Ár: 130 000 Ft/fő