• +36703718469, +36304226264
 • NOEL HOTEL-R Szociális SzövetkezetKossuth u.15.ÚjszentivánCsongrád6754Magyarország
 

Turmalin tape

Turmalin elasztikus kinesio tape kezelés- hatóanyagot is tartalmazó rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalaggal, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkenthető. A tapasz ragasztóanyaga turmalin ásványi anyagot és aniont tartalmaz, amely növeli a sejtek aktivitását, csökkenti a fájdalomérzetet.
Elsősorban gyulladásos területen lehet eredményesen használni.

kinesio taping

A Kinesio Taping® módszer egy terápiás-rehabilitációs technika, amelynek célja a test természetes gyógyulási folyamatának megkönnyítése, miközben az izmok és az ízületek támogatását és stabilitását biztosítja anélkül, hogy a test mozgási tartományát korlátozná. Latex-mentes és több napon keresztül hordható Kinesio tapasz biztonságos a gyermekkortól az időskorú személyek számára, és számos ortopédiai, neuromuszkuláris, neurológiai, reumatológiai és egyéb egészségügyi problémára ad kiegészítő- terápiás kezelést.
A kinesio tapasz módszer egy terápiás ragasztástechnika, amely a rehabilitációs folyamatban is kiválóan alkalmazható. .A szomatoszenzoros rendszerben található különböző receptorok megcélzásával a tapasz enyhíti a fájdalmat és elősegíti a nyirokrendszer hatékonyabb működését. A bőr megemelése növeli az intersticiális teret, és lehetővé teszi az érintett területek gyulladásának csökkentését.
Pozitív fiziológiai hatása van a bőrre, a nyirokrendszerre és a keringési rendszerre, a fasciára, az izmokra, inakra, és az ízületekre.
NOEL Rehabilitációs Panzió-ban eléhető a kinesio tapasz szolgáltatás, amelynél újszentiváni lakosoknak 30 % kedvezményt biztosítunk.
javasolt:
✔️keringési probléma duzzanat esetén
✔️gyengült izom esetén
✔️fájdalom csökkentés
✔️ízületi mozgásterjedelem növelés
✔️instabilitás támasztásához
✔️nyirokkeringési problémáknál
✔️továbbá, fájdalomra, hegkezelésre, nagyobb fizikai megterhelés esetén megelőző stabilizálásra
Bejelentkezés: 70/3718469

Reklámfilm

4 perces HD reklámfilmet készített a Sablonárium számunkra, a NOEL MEDICAL Beauty esztétikai és szépészeti szolgáltatásairól. Ha megnézed, tudni fogod miért választanak bennünket a vendégeink.
NOEL MEDICAL BEAUTY REKLÁMFILM

Processing video...

 
 

ORVOSKOZMETIKAI-ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

Szépészeti-dermokozmetikai-esztétikai arc-és testkezelések, prémium minőségű orvoskozmetikai, gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagokkal,  professzionális kozmetikai termékekkel. Luxus arckezelések, speciális keleti arcmasszázsok.NOEL Coach&Therapy Academy keretében gyógyászati- szépészeti kurzusok szevezése.
 • FACELIFT ARCKORREKCIÓS, KÜLÖNLEGES RÁNCTALANÍTÓ ARCMASSZÁZS
 • Kozmetikai BOTOX arckezelés
 • Bőrtónus kiegyenlító kúra (pigmentfolt halványítás)
 • TCA peeling-orvosi hámlasztás
 • AHA, BHA, PHA mandulasavas hámlasztás
 • Akne kezelés
 • Szemkörnyék fiatalítás
 • Hámlasztás+fátyolmaszk
 • Szérumos arckezelés
 • Tengeri hyaluron arckezelés
 • Rosacea program
Számtalan arckezelés és arcmasszázs igényelhető, ingyenes konzultáció, bőranalízis, minta termékek biztosítása.
 

kozmetikai botox

Beauty Days by NOEL Rehabilitációs Panzió és Beauty&Mental Care közös szervezésében. A csomag tartalmaz:
💆- 100% orvoskozmetikai hatóanyag - Argireline Kozmetikai Botox szérumos arckezelést, /150 perces arckezelés/ az intenzív ránctalanításért, UH-val, jade köves arcmasszázzsal, kollagénes hidratáló arcmaszkkal, 40 perc alakformáló, fogyasztó testkezelést, 10 perc Biopolár fényterápiát, a kezelések előtt- és közben organikus zöldtea, és glutén- cukormentes kekszek fogyasztását.
Itt egyedül csak Önnel foglalkozunk 3,5 órán keresztül. Szépülés szombaton, 3,5 óra - az intenzív fiatalítás, ránctalanítás jegyében.
☎: 70/3718469
🏩: 6754 Újszentiván, Kossuth u.15.
 

vitalizáló orvoskozmetikai arckezelés

Beauty Friday-Beauty&Mental Care-Vitalizáló, ránctalanító /orvoskozmetikai hatóanyaggal/kiskezelés, ha szeretnél egy különlegesen hatásos kiskezelést (60 perc), amely vitalizál, ránctalanít, és hatást gyakorol a pigment-rendellenességekre is, akkor gyere a NOEL Rehabilitációs Panzióba, és élvezd a különleges kiskezelést.
Helyszín: Újszentiván
Telefon: 70/3718469
E-mail: noelhotelr@gmail.com

Luxus arckezelések-luxus hatóanyagokkal

Gyógyszerészeti tisztaságú, prémium termékek 

Bőrfiatalítás, ránctalanítás, exkluzív arckezelések

Díjnyertes 2,5 órás luxus SPA arckezelés 

Különleges biomolekuláris arcmaszkok 

Express lift arckezelés, Tű nélküli kozmetikai BOTOX arckezelés

TCA peeling (medical peeling)- kímélő hámlasztás, AHA,BHA, PHA mandulasavas

Bőrtónus kiegyenlítő kúra

 
maszkmánia
MASZKMÁNIA 
Prémium minőségű arcmaszk-kezelések, speciális, egyéni bőrproblémához igazítva: gyulladáscsökkentő, antioxidáns, ránctalanító, C vitaminos, tápláló, hidratáló, vitalizáló. Különleges hatóanyagok, kellemes relax élményével, kiegészítő kezelésekkel: + letisztítás, enzimatikus peeling, tonizálás, hyaluron szérum, arcmasszázs, arcmaszk, elbocsátó krém- mindez 40 percben!