• +36703718469, +36304226264
  • NOEL HOTEL-R Szociális Szövetkezet, Kossuth u.15., Újszentiván, Csongrád, 6754, Magyarország
Back to the list

epres álom arckezelés

Egy kicsit  ismerjük meg jobban közkedvelt arckezelésünk, amely egy maszkot jelent, de ezen arcmaszk 3 az 1 -ben funkcióra egyszerre képes. Egy csodás epres illat, (amely semmiféle allergén illatanyagot nem tartalmaz) hippoallergén termék, minősített, nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és allergén összetevőket, teljes biztonsággal használható még az érzékeny, allergiára hajlamos bőrtípusnál is.  

A képre kattintva Újszentivánra- online foglalható időpont- erre a csodás arckezelésre.

Peeling arckezelés, amely finoman tisztít és kényezteti is egyben érzékeid is a friss, gyümölcsös eper illattal. 1. fázis: Az eperből kivont alkotóelemekből készített formula finoman  távolítja el a szennyeződéseket.2. fázis: Az AHA gyümölcssavak hámlasztó hatása gyengéden távolítja el az  elhalt bőrsejteket. Gyümölcskivonatokkal kombinálva így a bőr újjáéled,  stimulálva a sejtek megújulását is.3. fázis: A maszk eltávolításával pórusok kisebbek és tiszább egységesebb bőrképet kapunk. Klinikai teszt során 5* értékelést és biztonságot (toleranciát) garantált a termék használatával kapcsolatosan.

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Decyl Oleate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Titanium Dioxide, Actinidia Chinensis Fruit Extract, Ascorbic Acid, BHT, Fragaria Vesca Fruit Extract, Glycolic Acid, Tocopherol, Benzoic Acid, Disodium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Phosphate, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Sodium Sulfate, Sorbic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Trisodium NTA, Xanthan Gum, CI16255.