• +36703718469, +36304226264
  • NOEL HOTEL-R Szociális Szövetkezet, Kossuth u.15., Újszentiván, Csongrád, 6754, Magyarország
Back to the list

Klairs Rich Moist soothing tencel  sheet mask

Külföldi tesztek és értékelések közül választottam - és mixeltem össze a legfontosabb, és legérdekesebb véleményeket, elemzéseket. Hozzá kell tennem, hogy sok esetben a forgalmazók  sem részletezik ilyen pontossággal a termék hatóanyagait és hatásait. Profi elemzések hozzáértő bloggerektől, amelyek nem sajnálják a betűket, és alaposan "szemügyre" vesznek egy-egy terméket. 


Kiknek ajánlott?

  • száraz bőr,  gyulladt, hámlásra hajlamos bőr,
  • irritációra hajlamos bőr
  • finom ráncvonalak megjelenése
  • bőrpír,
  • Mindenkinek aki extra táplálására és hidratálásra vágyik
  • azonnal érezhető eredményeket, hosszan tartó hatást várnak el a maszkkezeléstől

A  terméktesztek alapján a legjobb hidatáló megoldás ezen maszk, hiszen intenzív kezelést jelent a száraz bőrnek.  A hozzánk érkező ( NOEL MEDICAL BEAUTY) a vendégek kb 85% vízhiányos, száraz bőr problémájával küzd, és sok esetben az otthoni ápolásra választott termékek (főként a  drogéria polcairól - de hangsúlyozom, ott is találhatóak jó termékek) nem kezelik és orvosolják  a problémát.  Az ígéretek szerint ebben a maszkban minden benne van amire szükségünk lehet. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a napi bőrápolási rutin kialakítása és rendszeresítése a legfontosabb lépés az arcápolásban. 


Összetevők:

Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycereth-26, Propanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Panthenol, Betaine, Allantoin, Cellulose, Hydroxyethyl Cellulose, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Ceramide NS, Ceramide AP, Ceramide AS, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Cholesterol, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Carbomer, Arginine, Disodium EDTA, Sodium Acetate, PVM/MA Copolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Ethylhexylglycerin


Az összetevők listáit elemezték /cosDNA-elemzés/ az összetevők biztonsági  szintje (pontszámai)  azaz a kockázatértékelés során KLAIRS maszk meglehetősen biztonságos minden kategóriában. A hidratáló, nyugtató, és antiaging lapmaszk esetében a kockázati skála értékei az összetevők  tekintetében lenyűgözőek!


Részletek bloggerek, terméktesztelők értékeléseiből:

"Az első dolog, amit észrevettem, amikor megérintettem a maszkot:  a nedvesség. Amikor az arcomra  felhelyeztem a maszkot, az azonnal hűsítő hatást gyakorolt ​​a bőrőmre, ami kifejezetten kellemes érzést okozott, főként a nyári melegben,. A bőrömön azonnal érezhető volt a hidratálás.
Az utasítások szerint 15 percig hagytam a Klairs Rich Moist nyugtató Tencel lapmaszkját arcomon. A maszk eltávolítása után a bőröm meglepően hidratált volt, oly annyira, hogy nem éreztem szükségét az éjszakai krém alkalmazásának. Ráadásul, amikor másnap reggel felébredtem, a bőröm még mindig rendkívül hidratált, táplált, és ragyogó volt. 
A legnagyobb javulás, amit láttam, az a bőröm telítettsége és feszessége. Kellemes tapintású, hidratált arcbőrt eredményezett, és láthatóan kisebb pórusokkal, és halványabb ráncvonalakkal nézhettem tükörbe.  Lenyűgöző hatás érzékeny bőrömre is, alkalmazása során irritációt nem érzékeltem, ami  meglepő volt, hogy az egyenletesebb bőrkép mellett világosító hatást is érzékeltem. Csodálatos, most már értem miért áradoztak ennyire sokan a KLAIRS termékekről!