• +36703718469, +36304226264
  • NOEL HOTEL-R Szociális SzövetkezetKossuth u.15. / Damjanich utca 10. felől bejárat/ÚjszentivánCsongrád6754Magyarország
  • Régi Epreskert Vendégház épülete
NOEL HOTEL&HOME DECOR
Comfort&Tradition


 A társadalmi- és kulturális élet változásai közvetlen hatással vannak az emberek igényeire, és a folyamatosan változó divatirányzatok elkerülhetetlenül tükrözik az ízlést- és stílust.
 Az egyszerűsített élettér és formák iránti törekvés,   a 21. század elején megjelenő minimalista kialakítás ma már ötvöződik az egyéniség iránti vággyal, az új megoldások, szokatlan színek és textúrák keresésével. 
A modern korunkat jellemző technológiai fejlődés nagyrészt a bútoriparban is megfigyelhető. Az új technológiák és anyagok nagyobb rugalmasságot tesznek lehetővé a kialakítás és funkcionalitás szempontjából,  teret biztosítva a nem konvencionális tervezési megoldások számára.
2021.év januárjától minőségi, stílusos NOEL HOTEL&HOME DECOR lakberendezési tárgyakat is értékesítünk. Inspirációk az elegáns, modern, vagy épp a vintage stílushoz. Szálláshelyek, panziók, vendégházak, de éppúgy egy lakás- elegáns berendezését is megtalálhatja webshopunkban.
Ha vásárolsz tőlünk akkor egyben jótékonykodsz is, mert vásárlásoddal támogatod a NOEL REHABILITÁCIÓS PANZIÓT, az ott gyógyuló lakók, akik (stroke, baleset, neurológiai -és belgyógyászati eseményeket, műtéteket követően kerülnek hozzánk) gyógyulását és rehabilitációját.Vásárlásoddal támogatod, hogy újabb diagnosztikai- és terápiás készülékeket szerezhessünk be- a korszerű- és modern gyógyítás és rehabilitáció érdekében.

termékeink

Aktuális termékek

Áraink bruttó árak- szállítási költség külön kerül a termékeknél feltüntetésre. A weboldalra folyamatosan töltjük a termékeket érdemes többször is ellátogatni webshopunkba.