15 fő, tartós, életvitelszerű elhelyezése

Elérhetőségeink

Telefon: 70/3718469, 30/4226264
Email: noelhotelr@gmail.com
Cím: 6754 Újszentiván, Kossuth u. 15.
Intézmény fenntartó: NOEL HOTEL-R Szociális Szövetkezet
Felhívás!
Szeretnénk felhívni a jelentkezők, hozzátartozók figyelmét, hogy COVID-19 veszélyhelyzet miatt az intézmény nem tekinthető meg. Változás esetén értesítjük Önöket!
A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat elektronikusan kérjük, nem személyesen!
Köszönjük megértésüket!


A megnövekedett telefonos megkeresések, és a napi működtetéssel kapcsolatos ügyintézések miatt, vezetőink a következő időpontokban állnak telefonon szíves rendelkezésükre:
  • Pócza Edit (+36304226264) kedd - csütörtök 16 -18 óráig
  • Rácz-Káté Mónika (+36703718469) hétfő - szerda 16-18 óráig
33 NAP RÁADÁS AKCIÓ 3. HÓTÓL= 3= 3 HÓ+3 NAP
Márciusban 3 hó + 3 nap akció!!! Márciusban, illetve (2023.02.19-től) kötendő új szerződéseknél, amennyiben a Felvételi Bizottság javasolja a 3 hónapos szerződés megkötését, a havi díj: 330 000 Ft, és a 3 hónap után 3 nap ráadás térítésmentesen! A havidíj összege nem tartalmazza, a gyógyszerek, pelenka, gyógyászati segédeszközök önrészének díját, továbbá szükség esetén a magánorvosi szakellátás- és betegszállítás költségét sem.Kizárólag az újonnan megkötött szerződésekre érvényes, és kizárólag a 3 hónapos konstrukció esetében, az akció a visszavonásig érvényes! Keressen bennünket, most kedvezőbb áron mint a tavalyi évben, gyorsított felvételi eljárás, szabad helyek függvényében akár 2 nap alatt! Szabad férőhelyek MOST is,  és az elkövetkező hetekben  további szabad férőhelyekre várjuk kedves új lakóinkat! /A kockázatértékelés alapján kiemelt gondozási igényű lakóra nem vonatkozik a kedvezmény/
Keressen bennünket: +36703718469, +36304226264
2023.02.19.


NAPIDIJ: 16 000 Ft/NAP - 14 NAPOS MINIMÁLIS TARTÓZKODÁSI IDŐRE- KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE.

A napidíjas, azaz 16 000 Ft/nap nem tartalmazza, a gyógyszerek, pelenka, gyógyászati segédeszközök önrészének díját, továbbá a szükség esetén a magánorvosi szakellátás költségét sem.

🆕 3-6 hós szerződés időtartamra is van lehetőség, ebben az esetben azonban kizárólag a Felvételi Bizottság dönti el 3 vagy 6 hónapra kíván kötni szerződést a jelentkezővel. A 3- és 6 hónapos szerződések esetében a havidíj összege: 350 000 - 420 000 Ft között várható (egyéni kockázatértékelés- és gondozási igények alapján) a  havidíj összege nem tartalmazza, a gyógyszerek, pelenka, gyógyászati segédeszközök önrészének díját, továbbá szükség esetén a magánorvosi szakellátás- és betegszállítás költségét sem.


Tájékoztatás

Rehabilitációs panziónkban nem állnak rendelkezésünkre a feltételek az intellektuális képességzavarral küzdő fiatalok és felnőttek fogadására, a sérüléseiknek megfelelő rehabilitáció biztosítására.
Nem fogadjuk a krónikus pszichiátriai megbetegedésben szenvedő jelentkezőket, mert szakembergárdánk más profilra van kiképezve.
Intézményünk az idős korú és/vagy demens betegek rehabilitációs ellátását végzi, szigorú orvosi és egészségügyi felvételi protokollt követően.
 
 
 

Rehabilitációs szolgáltatásunk betegközpontú, célorientált, interprofesszionális szakmai- és gondozási csapattal együttműködve segíti elő a lakók mentális, fizikai, kognitív- és állapotának optimális javulását.
Szolgáltatásaink célja betegség, baleset, sérülés, műtét utáni legyengült állapot komplex, funkcionális javítása.
Rehabilitációs programunk családias- és gondoskodó ellátási protokoll mellett az idősek egészségének és életminőségének optimalizálására is fókuszál.
A rehabilitációt a lehető leghamarabb el kell kezdeni a gyógyulás felgyorsításának érdekében.
Intézményünk speciális- és átfogó rehabilitációs szolgáltatást nyújt rehabilitációt igénylő betegek számára, melynek érdekében hatékony- és eredményes mobilizációs és mozgásfejlesztési szolgáltatásokat biztosítunk /gyógytornász, gerincmasszőr, svédmasszőr, kognitív terapeuta, beszédfejlesztő, kinesio tape szakember, belgyógyász gerontológus tanácsadó orvos/.
Állapotspecifikus kezelés biztosítunk a stroke- és a neuro-degeneratív betegségekben szenvedő betegeknek is
SZÍV-WELLNESS szolgáltatásunk- szívelégtelenség, bypass műtét, koszorúér betegségek, infarktus, egyéb szívbetegségek esetén speciális 3-6 hónapos, táplálkozási/diétás/, mozgásfejlesztési, stresszkezelési- és egészségügyi kontroll csomagot biztosít jelentkezőinknek (Holter-vizsgálat, szív UH).
Keressen bennünket- modern alternatíva szociális otthon helyett- rövid-és hosszú távra egyaránt, országos érintettségben fogadunk jelentkezőket, napidíjas (minimum 14 nap, és havidíjas minimum 3 hónapos) időszakokra.
Újszentivánon NOEL Rehabilitációs Panzió 15 férőhellyel, 24 órás ápolási -és gondozási szolgáltatással, teljes rehabilitációs programokkal párosítva.
Keressen bennünket!
+36703718469, +36304226264

(Szegedtől 8-10 km)❗

➡️belgyógyász-gerontológus szakorvos állapotkövető tanácsadás, konzultáció

➡️Panziós körülmények, teljes rehabilitációs team, 24 órás gondozás, speciális étrend, mobilizálás, roborálás, önálló életvezetés szintjének javítása, családba, a beteg otthonába való reintegráció elősegítése.

➡️5x étkezés, rehabilitációs szolgáltatások eszközös + szakemberi együttesen, 24 órás gondozás, panziós elhelyezés.

➡️igényelhető minimum 14 napra

Országosan fogadunk jelentkezőket!

Részletes felvilágosítás: 70/3718469, 30/4226264

ℕ𝕆𝔼𝕃 Rehabilitációs Panzió nem hasonlítható össze, más intézményekkel, a gyógyulás, bentlakás nálunk nem olyan, mint egy kórházban, idősek otthonában, vagy más szanatóriumi-rehabilitációs intézményben.
Általában 4-5 nap alatt (az első telefontól számítva) már fogadjuk is a lakót intézményünkben! Itt ninics évekig tartó várakozás, azonnali segítséget nyújtunk, sok eseben már a kórházból hozzánk érkezik a lakó!!!
➥a 400 nm Panzióban kényelmes, minőségi szolgáltatás rehabilitációra specilizálódott csapat, profi nővérek, rehabilitációs team, szociális segítők, mentális szakemberek,
➥ kimagasló az érzelmi támogatás, családias légkör,
➥ 24 órában kiemelkedő figyelem, naponta többször vérnyomásmérés vércukor mérés, hordozható EKG, rehidratálás, különböző eszközös terápiák (mágnes, nyirok, elektrostimuláció, UH, Biopolár fényterápia)
➥ HOLTER 24 órás vérnyomásmérő, szobakerékpár, Spirometer, lágylézer, gondozási és kényelmi eszközök
➥ diagnosztikus gyorstesztek,
➥ művészet-és zeneterápiás foglalkozások
➥ belgyógyász-gerontológus tanácsadó orvos
➥ akadálymentes fürdőszoba, 50 nm étkező-közösségi tér
➥ a rehabilitációs munkában segítő technológiák- és adaptív technikák alkalmazása
➥rövid távú, és hosszabb idejű szerződések, akár más intézményből időszakos rehabilitációra való kérelmeket is elfogadunk
➥ támogatjuk az önálló életvezetést a reintegráció érdekében
➥🆕modell, hazaengedést követő nyomonkövetés lakó otthonában való ellenőrzéssel, helyszínen végzett vizsgálatokkal, otthoni életvitel gyakorlása céljából
➥ kórház, baleset műtét, neurológiai eseményeket követően, illetve minden olyan esetben, amikor megfelelő időtartamban és intenzitásban szeretnék a rehabilitációt, és mindezt kényelmes környezetben, minőségi, helyben biztosított szolgáltatásokkal.
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐟𝐞𝐥 bennünket, az alábbi elérhetőségeinken, ügyfélbarát tájékoztatás, gyors, rugalmas felvételi eljárás, nálunk nem 2-3 év a várakozási idő, általában 4-5 nap alatt (az első telefontól számítva) már fogadjuk is a lakót intézményünkben!
✆ 70/3718469, 30/4226264

kapcsolat

☎ 30/4226264, 70/3718469 telefonszámon,
📩noelhotelr@gmail.com e-mail címen.
Nagyon sokan kerestek bennünket műtét előtti felkészítés, és azt követő rehabilitáció és roborálás végett. Teljes rehabilitációs team, speciális étrend műtét előtti- és az azt követő időszakra, mobilizálás, önálló életvezetés szintjének javítása, családba, a beteg otthonába való reintegráció elősegítése.
A szolgáltatásaink minimum 14 napos időtartam esetén napi díjasak, amely 16 000 Ft/ nap, tartalmazza: 5x étkezést, rehabilitációt, eszközös + szakemberi együttesen, 24 órás gondozást, panziós elhelyezést. Részletes felvilágosítás: 70/3718469, 30/4226264.
További lehetőségek:
➥🆕 3-6 hós szerződés időtartamra is van lehetőség, ebben az esetben azonban kizárólag a Felvételi Bizottság dönti el 3 vagy 6 hónapra kíván kötni szerződést a jelentkezővel. A 3 és 6 hónapos szerződések esetében a havidíj összege: 350 000 - 420 000 Ft között várható (egyéni kockázatértékelés-és gondozási igények alapján) A havidíj összege nem tartalmazza, a gyógyszerek, pelenka, gyógyászati segédeszközök önrészének díját, továbbá szükség esetén a magánorvosi szakellátás- és betegszállítás költségét sem.

Itt mindenre van megoldás, korszerű, rugalmas, dinamikus szolgáltatások, amelyekhez kimagasló empátia, érzékenység, és segítő attitűd párosul. Magán kezdeményezésünk segítő tagja, az Újszentiván Községi Önkormányzat is. Több szakmaterület, igényes- és szakmai szempontú megközelítése adta az innovatív, levédett módszer alapján megvalósuló modellünket. Keressenek bennünket, Szegedtől 8-10-km-re Újszentivánon, rehabilitációs szakemberekkel és terápiákkal /gyógytorna, mozgásfejlesztés, dietetika, beszédterápia, látásrehabilitáció - nyirok, Biopolár-fényterápia, ideg-és izomstimuláció, mágnesterápia/. Minden egy helyen, a mielőbbi gyógyulásért!

Tel: 30/4226264, 70/3718469
E-mail: noelhotelr@gmail.com
jelentkezés menete

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, telefonon, vagy e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egészségügyi dokumentációk

Az adatvédelmi előírások és a GDPR figyelembevételével történő adatkezelés mellett, kérjük az orvosi dokumentáció(k), kórelőzmények (zárójelentés), szakvélemények megküldését elektronikus formában.

Visszajelzés

A dokumentációk előzetes elemzését követően visszajelzünk javasoljuk-e a jelentkezési, felvételi eljárás megkezdését, amennyiben igen, a weblapon megtalálható 'letölthető' jelentkezési lap nyomtatványt szükséges kitölteni.

Felmérés

Jelentkező tartózkodási helyén felmérést végzünk az aktuális egészségügyi állapotról, gondozási igényekről.

Próbanap

Egyes esetekben 3-5 próbanapra hívjuk be a jelentkezőt, ezt követően döntünk a felvételéről.

Döntés

A rehabilitációs- és egészségügyi team döntés hoz , amennyiben pozitív a döntés, ebben az esetben tájákoztatjuk a jelentkezőt (vagy hozzátartozóját) az szolgáltatási időtartamról, a szolgáltatási díjakról (napidíjas, vagy havi díjas)

Szolgáltatási szerződés megkötése

Pozitív döntést követően a szerződés megkötésére kerül sor, ekkor szükséges a megállapított napi/havidíj befizetése.
Tágas, panziós körülmények között, 15 fő férőhellyel, 50 nm étkező-közösségi térrel, masszázs, szépészet, kulturális-és művészeti, kreatív, szabadidős programokkal, és további kényelmi szolgáltatások igénybevételének lehetőségével. Jelentkezzen most, hiszen később már várólista alapján tudjuk csak mi is a jelenkezéseket fogadni. Egy hely a rehabilitációra, gyógyulásra, ahol családias atmoszféra, igényes ellátás, rehabilitácós, szakmai- és panziós team egyszerre jelen van az ellátásban. Minden egy helyen, NOEL Rehabilitációs Panzió a mihamarabbi gyógyulás szolgálatában....
Érdeklődés: 70/3718469, 30/4226264
Újszentiván Szegedtől 8-10 km található, könnyen megközelíthető, intézményünk nyugodt, csendes, zöldövezeti környezetben található.

Panziós körülmények, kimagasló empátia, professzionális ellátás, gondozási és rehabilitációs team
✔5 x étkezés, gondozás fekvő, inkontinens időseknek is,
✔(Stroke, baleset, törés, neurológiai esemény, magány, protézis műtét, belgyógyászati és mozgásszervi problémák, Parkinson, Alzheimer, dementia érintettség)
✔rehabilitációs team, rehabilitációs eszközök, kreatív fejlesztő- és prevenciós programok
✔modern, igényes ellátás
Gyógyuljon nálunk, hiszen nagyon sokan szeretnének jönni hozzánk, kevés férőhely, családias atmoszféra, és minden egy helyben biztosított ami a gyógyuláshoz, rehabilitációhoz szükséges!!!
NOEL Rehabilitációs Panzió a gyógyulás, rehabilitáció a jobb életminőség szolgálatában. Keressen bennünket, jöjjön el hozzánk, fogadunk Az Európai Unió tagállamaiban élő magyar származású jelentkezőket is.
Cím: Újszentiván, Kossuth u.15.
Kapcsolatfelvétel telefonon: +36 (70) 3718469 +36 (30) 4226264
 

modern alternatíva idősek otthona helyett

Az egyik legnehezebb döntés, belátnunk, hogy hozzátartozónk ápolását, gondozását nem tudjuk tovább vállalni, és megoldást kell keresnünk számára. Vívódunk, próbálkozunk, fél megoldások mentén haladuk, fáradunk, kimerülünk, és a fájó beismerés, miszerint mi ezt nem tudjuk megoldani, egyszerre keserű valóságot, és félelmekkel teli napokat jelent számunkra. Emlékek cikáznak bennünk- a gondoskodás emlékei, és a szembesülés, hogy segítséget kell kérnünk tehetetlenné tesz bennünket. Aggodalmas megoldás keresés, kiben bízzunk, ki mit ajánl, mi van közelebb, és hol biztosíthatják azt, amire a hozzátartozónknak 24 órán keresztül szüksége van. Akikkel beszélek, mind egyéni történet, egyéni küzdelem: jól döntök, biztosan jó megoldás, van segítség, jobb lehet majd a rehabilitációt követően hozzátartozóm állapota?
Az otthon, család melegét mi sem tudjuk teljesen pótolni, de professzionális szolgáltatásokat, empátiát, összetartást, egy jó közösséget, gondoskodást, emberséget, időbeni rehabilitációt, fejlesztést, finom ételeket, gerincvédős ágyakat, profi gondozási- és rehabilitációs csoportot, állapotkövető belgyógyász szakorvost, közösségi programokat, és mindezt családias atmoszférában IGEN!
Érdeklődés, információ: 30/4226264, 70/3718469
Aki szeretne ellátogatni hozzánk, keressen meg bennünket telefonon, szívesen megmutatjuk szobáinkat, felszereléseinket.
E-mail: noelhotelr@gmail.com

jelentkezési-lap-Noel-Rehabili

Kérjük töltse ki a letölthető jelentkezési lapot, és csatolja hozzá a kért mellékleteket. A jelentkezés még nem jár semmiféle kötelezettséggel! Kérjük mihamarabbi jelentkezését, tekintve férőhelyeink száma korlátozott /15 fő/.

Download

MODERN ALTERNATÍVA IDŐSEK OTTHONA HELYETT

MODERN ALTERNATÍVA IDŐSEK OTTHONA HELYETT ÚJSZENTIVÁNON- 2019. FEBRUÁRTÓL! Szegedtől 8-10 km-re zöldövezeti, csendes, nyugodt környezetben több, mint 350 nm-en!
15 fő akár hosszabb távú, életvitelszerű, tartós elhelyezését oldjuk meg, amelyben szállás+5x étkezés+rehabilitációs team-és eszközök + ápolás-gondozás kombinációjával, modern, minőségi ellátást biztosítunk a hozzánk jelentkezőknek.
Jelentkezés e-mailben és telefonon, illetve a weblapon letölthető (pdf) jelentkezési lappal!
Prevenciós, szűrési, és kreatív fejlesztési programok, teljes rehabilitációs team, modern eszközök, szépészet, zöldövezeti, csendes környezet, kimagasló empátiával, és nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárda! Panziós körülmények, 24 órás felügyelet, orvosi-és szakorvosi állapotkövetés, speciális élelmezés, prevenciós programok, rehabilitáció, ügyintézéshez, orvosi vizsgálatokhoz való szállítást is megoldjuk! Jelentkezhetnek hozzánk mindazok, akiknek szükséges a
✅24 órás felügyelet,
✅inkontinens
✅önálló életvezetésben korlátozott, részleges önelletó képesség (segítség tájékozódás közlekedés, étkezés, tisztálkodás, inkontinencia)
✅agyi történéseket követően,
✅mozgásszervi megbetegedésekkel,
✅belgyógyászati és neurológai eseményeket követően,
✅műtétet követően
✅magányosak és szeretnének közösségben élni
és minden más esetben is, ahol szükséges a rehabilitáció, és a gondozás!


Jelentkezzen hozzánk, kevés férőhely, de mindez 350 nm-en, családias atmoszféra, professzionális ellátás! Modern alternatíva Idősek Otthona helyett...

☎: 70/3718469, 30/4226264
📧: noelhotelr@gmail.com

Panziós körülmények+ 5x étkezés+ rehabilitációs eszközök+ team+ gondozás-ápolás


Prevenciós, szűrési, és kreatív fejlesztési programok, teljes rehabilitációs team, modern eszközök, szépészet, zöldövezeti, csendes környezet, kimagasló empátiával, és nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárda! Panziós körülmények, 24 órás felügyelet, orvosi-és szakorvosi állapotkövetés, rehabilitáció, ügyintézéshez, orvosi vizsgálatokhoz való szállítást is megoldjuk Betegtaxi szolgáltatóval.
Jelentkezzen hozzánk, kevés férőhely, de mindez 350 nm-en, családias atmoszféra, professzionális ellátás! Modern alternatíva Idősek Otthona helyett...
☎: 70/3718469, 30/4226264
📧: noelhotelr@gmail.com
stroke rehabilitáció

Sokaknál kérdés lehet, vajon a stroke, illetve agyi történéseket követően az érintett végtag(ok) rehabilitációja mennyire lehet eredményes?

Rehabilitációs Panziónkban egy intenzív programot működtetünk, amely a beteg igényeihez, állapotához igazodik, és elősegíti a rehabilitációs célok eredményes megvalósítását. A program magába foglalja az érintett végtag területén: az erő, a mozgás, koordináció, propriocepció, izmok spasztikusságának oldására - javítására, irányuló munkát, a mindennapi tevékenység önálló ellátásának kontextusában. Ez a program olyan keretrendszert követ, amely a rendelkezésre álló legjobb terápiát- és segítő technológiát tartalmazza, amely elősegíti a stroke által érintett végtag funkciójának segítő helyreállítását, legeredményesebb rehabilitációját. Az agyvérzést, és agyi történéseket követő fizikai károsodások, mint például az izomgyengeség, a fájdalom, izmok spaszticitása, az "érintett" kar- és kéz használatának csökkenéséhez vezethet. Amennyiben a célzott rehabilitáció elmarad, vagy csak időszakosan biztosított, az "érintett" kéz - kar tekintetében további erő, mozgás- és a finommotoros készségek csökkenéséhez vezethet. Nem elég hangsúlyozni, hogy kiemelkedően fontos, az időben, szakszerűen, team által összehangolt rehabilitáció mihamarabbi megkezdése. Most, hogy javában zajlanak a felvételt megelőző előgondozások, felmérések, látható, hogy bármennyire is a lehető legjobb ellátást szeretnék biztosítani a beteg otthonában a hozzátartozók, ez szakemberi team, eszközök, speciális életmódváltozás, célzott tervezés, és megfelelő intenzitás nélkül nem érheti el a vágyott célt -  miszerint szeretett hozzátartozónk- a stroke után minél nagyobb önállósággal, kevesebb segítséggel, és egyre jobb komfortérzettel töltse el mindennapjait. Elhelyezést érintve ezért legalább minimum fél év tartózkodást kérünk, hiszen végre megfelelő időkeretben, megfelelő intenzitással a tervezett rehabilitáció egy helyben véghezvihető, kapcsolható hozzá további rehabilitációs terület (beszédterápia, fizikoterápia, mozgásterápia) - hozzákapcsolható speciális életmód- és élelmezés is (diéta, agyműködést serkentő tápanyagok, vitaminokban, folsavban antioxidánsokban, rostokban, kálciumban, Omega-3 zsírsavakban gazdag étrend). Ez így ideális, tudjuk, hogy nehéz döntés előtt állnak a családtagok, de kérjük őket, akiknek stroke-ban érintett hozzátartozója van, mérlegelje, hogy végre itt elérhető egy olyan lehetőség, amely professzionális módon elősegíti a stroke utáni rehabilitációt!

 

parkinson kór

A Parkinson-kór progresszív degeneratív kórkép, 40-70 éves kor között kezdődik. Hazánkban kb. 20 000 Parkinson betegséggel diagnosztizált
beteg él. Parkinson kór betegségben szenvedőek számára is megoldást jelent a NOEL Rehabilitációs Panzió rehabilitációs szolgáltatásai. Természetesen a betegség súlyosságától- (egyéni állapot) -és rehabilitációs igénytől függően döntünk az elhelyezésről. Jó hírünk, hogy a rehabilitációs ellátási ajánlásoknak megfelelően a Parkinson kór rehabilitációjához szükséges személyi- és tárgyi feltételeink adottak. Külső, magán nerurológus szakember szolgáltatásaival összekapcsolva biztosítjuk a rehabilitációt.
A Parkinson kór esetén zavart szenved a mozgás tervezés, a tervezett mozgások módosításának képessége, az elemi és az összetett mozgások tanulása, a koordináció és a szenzoros ingerek hatása: a mozgás sebességére, az erőkifejtés nagyságára, és a mozgás térbeli összerendezésére. A betegek mozgásai sablonossá, gépszerűvé, robotszerűvé válnak.
A következő nem motoros tünetek a leggyakoribbak: alvászavar, hangulatzavar, figyelem- és memóriazavar, emésztési – és bélműködési zavar, hólyagműködési zavar, szaglászavar, fájdalom. Parkinson esetén rehabilitációs célunk a betegség progressziójának lassítása, gyógyszermellékhatások megelőzése, enyhítése, motoros és nem motoros tünetek javítása, a lehető legjobb életminőség elérése. A rehabilitációs szükségletet elsősorban a mozgászavarból, másodsorban a kognitív hanyatlásból eredő fogyatékosság határozza meg.
EKG helyben biztosított, laborvizsgálatot magánúton helyben végeztetjük el, gyógytornász helyben biztosított, beszédterapeuta, szociális munkás helyben biztosított, dietetikus helyben biztosított, neurológus biztosított, pszichológus helyben biztosított. Zeneterapeuta felkért külső szakértő. A rehabilitációs kézikönyv bővített csomagja szerinti szakemberi team -minden személyi feltétele biztosított nálunk. Keressen bennünket, segítünk!
Tel: 30/4226264
Panziónk