• +36703718469, +36304226264
  • NOEL HOTEL-R Szociális SzövetkezetKossuth u.15.ÚjszentivánCsongrád6754Magyarország


Rendelés

NOEL MEDICAL Health&Beauty BOX- olyan egészségügyi, prevenciós, gyógyászati, prémium minőségű, organikus, orvos-kozmetikai termékek doboza, amely specializálódik egy-egy tünet-együttesre, betegségcsoportra, és azok terápiás- kezelési módozataira. A BOX a termékekhez részletes útmutatót, használati tanácsokat, recepteket mellékel.
COVID-19 veszélyhelyzetre való tekintettel, szervezetünk biztonsági előírások alapján mind a termékeket, az azokat tartalmazó csomagolóanyagot (táskát), és a postázásnál használt kellékeket is folyamatosan fertőtlenítjük.
A termékeket a Vásárlás' gomb megnyomásával lehet megrendelni. A rendelést követő szállítás - raktáron nem levő termékek esetében- maximum 6-10 napot vehet igénybe, alapesetben 3-6 nap a szállítás várható ideje.
Ha vásárolsz tőlünk akkor egyben jótékonykodsz is, mert vásárlásoddal támogatod a NOEL REHABILITÁCIÓS PANZIÓT, az ott gyógyuló lakók, akik (stroke, baleset, neurológiai -és belgyógyászati eseményeket, műtéteket követően kerülnek hozzánk) gyógyulását és rehabilitációját.Vásárlásoddal támogatod, hogy újabb diagnosztikai- és terápiás készülékeket szerezhessünk be a korszerű- és modern rehabilitáció érdekében.
Szállítási költség 500 Ft Magyarország területén belül. 
Adatait a GDPR figyelembevételével kezeljük. Szervezetünk nem tartozik az ÁFA hatálya alá. A csomagolásként szánt táska kartondoboz helyettesítő csomagolóanyagot jelenti, így jelen esetben reklamációt, és garanciát sem vállalunk a táskákra. A táskák limitált szériásak legtöbbször pár darab van belőle, és sok esetben nem utánrendelhető, email-ben történő megkeresésre jelezzük, hogy a kiválasztott táskából rendelkezésünkre áll -e raktárban további példány. Minden csomag egyedi összeállításban készül el, ezért több pédányban az nem rendelhető, csak kivételes esetekben. A táska márkáját sok esetben feltüntetjük, azonban nem reklámcélt szolgál a márkajelzés, hiszen nálunk a táska jelen esetben csomagolóanyagot jelent.
A "NOEL-JOKER" csomagból nem derül ki  milyen termékeket mellékelünk. A JOKER csomag a meglepetés mellett, kedvezőbb árfekvésben vásárolható. Az áraink HUF-ban értendőek. Lehetőség van előrendelésre az újabb kollekciónkból, ebben az esetben a szállítás, átvétel 10-21 nap között várható. A JOKER különlegessége, hogy márkás koreai, európai kozmetikumokból is csempészhetünk bele, így a szerencsések töredék áron juthatnak minőségi, sokszor db/3-15000 Ft/db termékhez is. Rendelj többet, és a szerencse reméljük neked kedvez.  Ha visszajelzést, fotót küldsz mit tartalmazott JOKER csomagod - 1000 Ft-os kupont küldünk, amit levásárolhatsz, illetve nyerhetsz nyereményjátékunkon is. 

ASZF WEBSHOP.pdf

File size: 287.52 KB

Általános Szerződési Feltételek

Download

Elállási.pdf

File size: 107.97 KB

Download

Adatvédelmi.pdf

File size: 197.06 KB

Download

NOEL MEDICAL HEALTH& BEAUTY BAG

Processing video...

Itt most a táska csomagolóanyag....

Legyen a meglepetés nagyobb mint, amire számítottál... 

Nem a klasszikus szépségdoboz...

Prémium termékek, egy trendi táskában

 

Meglepetés 'joker' táskák

Meglepetés NOEL Medical Health&Beauty Box
3 db meglepetés termék, amely prémium, natúr, koreai, vagy európai szépségápolási termékeket tartalmaz. Ez lehet arcmaszk, hajápolási termék, arcradír, sampon, balzsam, illetve bármely natúr, organic, vagy BIO arc-és testápolási termék.
JOKER csomag, limitált szériás táskáinkba kerülnek bele a meglepetés kozmetikai termékek. Minden csomagolóanyagunkból, azaz a trendi táskáinkból kevés db áll rendelkezésre, mert így mindig új kollekcióval tudunk benneteket lenyűgözni. Rendelj gyorsan míg a készlet tart, mert utána újabb kollekcióval jelentkezünk. A táskák nem minden esetben utánrendelhetőek.

Kis ízelitő meglepetés termék választékunkból...

MOST BEVEZETŐ ÁRON!

A képeken a táskákat láthatjátok - a többi elem illusztrációs célt szolgál!